Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 18:04:13

Автопробіг Анонімних алкоголіків

22.03.2016   08:35Агенцiя

21 березня в прес-центрі «Чиста політика» відбулася прес-конференція представників руху «Анонімні Алкоголіки» України.

Актуалізація ефективності 12 крокової програми Анонімних алкоголіків для тих, хто займається проблемами алкоголізму: працівників соціальних служб, наркологів, психіатрів, психологів, духовенства, саме такою була тема зустрічі. Організатори приїхали до Чернігова в рамках щорічного автопробігу.

Павло із Кременчука не соромиться і відкрито говорить, що він алкоголік. «До 42 років я пив алкоголь щодня. Було таке, що проходилось спати в дворі, оскільки, не міг дійти додому. За той час я пропив все , що у мене було. Та одного дня, дякуючи Богу, я попав до спільноти Анонімних Алкоголіків і тепер вже 5 рік не вживаю спиртного. 12 крокова програма врятувала мені життя. Тепер у мене з’явився сенс життя. Автопробіги, зустрічі, тренінги – в цьому я бачу свою роботу і найголовніше, що в мене є бажання допомогти таким же людям як і я вилікуватись, - зазначив Павло.

Пан Ігор з Києва розказав про сам автопробіг. Девіз автопробігу простий – «Разом ми зробимо те, що поодинці нам не під силу!».  За тиждень нашої поїздки ми плануємо відвідати Прилуки, Суми, Харків, Полтаву, Кременчук та Черкаси. Ми хочемо розказати громаддям про наші ідеї та поділитися нашими досягненнями. На сьогоднішній день в світі налічується більше 3 мільйонів членів асоціації Анонімних алкоголіків. А це сотні тисяч сімей які нарешті живуть щасливо без алкоголю.

В прес-конференції також взяв участь і Антон з Республіки Білорусь. "Я живу в маленькому провінційному містечку яке налічує до 100 тисяч осіб. Але в нас діють і допомагають громадянам вилікуватись 5 гуртків Анонімних алкоголіків.Для порівняння в вашому мільйонному Харкові аж один. Тому у нас є конкретна програма, є результати та мало громадян, які хворіють алкоголізмом та не знають про нас. Сподіваюся, що завдяки таким зустрічам ми принаймні одній людині допоможемо знайти вірний шлях."

Дізнатися про місце проведення зустрічей можна на всеукраїнському сайті www.aa.org.uaта за телефонами: +38093 84 73 787 Оксана, +38098 74 41 898 Роман

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини