Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:06:19

Поліцейські "на гарячому" спіймали крадіїв лісу

19.02.2016   06:21

Поліцейські Щорського відділення Менського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області припинили варварську вирубку дерев між селами Іванівка та Глибокий Ріг Щорського району і відкрили за даним фактом кримінальне провадження.

Як повідомив т.в.о. начальника Щорського відділення поліції майор поліції Денис Бобровник, від небайдужих громадян до поліції надійшла інформація про те, що між селами Іванівка та Глибокий Ріг Щорського району в лісосмузі вздовж дороги невідомі вирубують дерева.

На місце пригоди була направлена слідчо-оперативна група відділення, яка «на гарячому» застала двох чоловіків - мешканців сусіднього села Тур'я, які на момент затримання встигли зрубати понад сто дерев вільхи.

Зрубані дерева на даний час знаходяться під охороною поліцейських, вирішується питання щодо їх транспортування на територію Щорського відділення поліції на зберігання. Сума збитку встановлюється. Також у підозрюваних вилучені знаряддя правопорушення - бензопилки.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 246 Кримінального кодексу України (незаконна порубка лісу), що передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого.

Проводиться досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.