Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:26:25

Воїнам-афганцям – відзнаки Президента України

13.02.2016   09:02Агенцiя

В приміщенні Чернігівської міської організації ветеранів Афганістану відбулася зустріч керівництва області з учасниками бойових дій на території інших держав.

Голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч та обласної ради Ігор Вдовенко ознайомилися з роботою організації та з музеєм, поспілкувалися з ветеранами і вручили воїнам-афганцям пам’ятні медалі.

Звертаючись до ветеранів, Валерій Куліч акцентував увагу на тому, що їхня зорганізованість і досвід адаптації до цивільного життя можуть бути дуже корисними учасникам бойових дій, які нині повертаються з полів бою АТО. Він запевнив у підтримці та готовності до конструктивної співпраці, подякував і щиро привітав із прийдешньою річницею виведення радянських військ із Афганістану.

Одразу ж після промов очільники області перейшли до церемонії нагородження відзнакою Президента України – пам’ятною медаллю «25 років виведення військ з Афганістану». Відзнаку в ході урочистої зустрічі отримали: Сергій Анатолійович Астахов, Володимир Олександрович Бєляєв, Леонід Григорович Бурковський, Станіслав Григорович Віхров, Микола Петрович Волков, Олександр Васильович Волошко, Віктор Сергійович Гнатюк, Андрій Васильович Ільїнський, Анатолій Володимирович Кирилюк, Володимир Мілентійович Климюк, Юрій Петрович Лохін, Едуард Валентинович Мірошниченко, Йосип Володимирович Мітеров, Володимир Степанович Рибцов, Сергій Володимирович Скрипник, Олександр Петрович Слєсаренко, Олександр Володимирович Соколов, Микола Іванович Стілець.

Також напередодні, 10 лютого, голова Чернігівської ОДА видав розпорядження №90-к та 88-к про нагородження Почесною грамотою і оголошення Подяки за мужність і самовідданість, проявлені під час виконання військового обов’язку, вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Основні ж заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан відбудуться в понеділок 15 лютого.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.