Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 07:43:28

Поліція затримала зловмисника прямо на місці злочину

13.01.2016   08:02

Завдяки пильності небайдужих громадян поліцейські Чернігівського відділу поліції затримали злодія «на гарячому».

Як розповів начальник Чернігівського відділу поліції підполковник поліції Антон Шевцов, близько 4-ї ранку до чергової частини надійшла заява від чернігівця про те, що на території сусіднього приватного господарства ходить невідомий чоловік.

За орієнтуванням чергового на місце події був направлений черговий наряд поліції. Правоохоронці, що прибули на виклик, помітили у дворі підозрілого чоловіка, який на вимогу поліцейських зупинитися спробував утекти, але був затриманий.

Правоохоронці з'ясували, що затриманим виявився 46-річний чернігівець. У нього поліцейські вилучили викрадені з будинку сокиру, дві пляшки вина, дві пари шкарпеток, дроти з електроприладів та велосипед "Fort". Крадій зізнався, що проник у будинок, розбивши вікно. Також він розбив вікно і в сараї даного господарства, звідки викрав велосипед.

Викрадене у крадія вилучено. Поліцейські встановили, що власник будинку проживає в іншому місті і про крадіжку дізнався лише від правоохоронців.

Антон Шевцов повідомив, що за фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Зловмисник надав правдиві свідчення.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

 Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району

Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району 16:39

Сьогодні близько 6:40 ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок вибуху двоє чоловіків зазнали поранень і були госпіталізовані.

На Чернігівщині поліцейські викрили учасника схеми, який за хабарі сприяв у визнанні ухилянтів непридатними до військової служби 16:37

Слідчі Головного управління Нацполіції в Чернігівській області повідомили фігуранту про підозру, а суд взяв його під варту.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини