Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 30 квітня, 15:41:55

Обстановка на кордоні

30.12.2015   12:02Агенцiя

Протягом останньої доби змін в обстановці на державному кордоні України в межах Чернігівщини не відбулося, вона залишалася стабільною та контрольованою.

На всій ділянці державний кордон охороняється посилено, в пунктах пропуску здійснюється посилений прикордонний контроль.

Персоналом прикордонного загону забезпечено недоторканість державного кордону України, безперебійну роботу всіх пунктів пропуску та належну безпеку осіб, що перетинають державний кордон.

Через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 9,8 тис. осіб та 1,6 тис. транспортних засобів, таким чином за добу зафіксовано збільшення пасажирського потоку на 10%.

Не пропущено через державний кордон 8 осіб, з яких один потенційний незаконний мігрант та 2 громадянина Росії.

Останні новини Чернігівщини

Співпраця КП «Чернігівводоканал» з GIZ: серед проєктів – реконструкція водопроводу та передача нашому КП спецавтомобіля 15:22

На щотижневій розширеній нараді у міській раді 30 квітня обговорили питання щодо результатів співпраці комунального підприємства «Чернігівводоканал» з міжнародними партнерами, зокрема з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Поліція розслідує обставини смертельної ДТП 15:19

Сьогодні близько 7-ї години ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі неподалік від селища Березне Чернігівського району.

 Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси

Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси 15:17

Оперативники Ніжинського райуправління поліції під час санкціонованого обшуку в господарстві 54-річного ніжинця вилучили пістолети, гранату та набої.

ІПСО російських спецслужб, аби розколоти українське суспільство: Ломако про позов жителя Чернігівщини на Верховну Раду, з вимогою оголосити вибори президента

ІПСО російських спецслужб, аби розколоти українське суспільство: Ломако про позов жителя Чернігівщини на Верховну Раду, з вимогою оголосити вибори президента 15:15

Назвав ІПСО російських спецслужб і закликав політиків та громадських діячів утриматися від спокус бути використаними в інформаційній спецоперації країни-агресорки проти України.

Сума коштів на рахунку, яка доступна неплатникам аліментів для використання 15:12

16 тисяч гривень на місяць, і не більше, можуть витрачати громадяни, котрі ухиляються від сплати аліментів та відомості про яких внесені до Єдиного реєстру боржників https://erb.minjust.gov.ua/.