Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 08:18:10

В Прилуках зухвала шахрайка видурила у жінки більше 400 тисяч гривень

22.12.2015   08:27

До чергової частини Прилуцького відділу ГУНП в Чернігівській області поліції звернулася по допомогу 35-річна жінка, яка повідомила, що стала жертвою «цілительки».

Потерпіла розповіла, що в місцевій газеті вона прочитала оголошення про надання послуг ворожіння та «чистки карми». Тож вирішила в такий нетрадиційний спосіб змінити своє майбутнє.

За вказаною в оголошенні адресою знаходилася звичайна квартира, а самою провидицею виявилася жінка років 30-35 в чорній хустці, блузці та спідниці. Вислухавши проблеми та переживання клієнтки, ворожка почала ритуал. Жінка відвідувала ворожку декілька разів, та з неї плати не брала.

А напередодні свята Миколая ворожка повідомила жінці, що на її сім'ю наслано велику порчу, і її потрібно терміново зняти. Як сказала ворожка, порча наслана на всі цінні речі та гроші, тому над ними потрібно провести ритуал.

Слухняна жертва зібрала в домі всі цінності та принесла їх до ворожки, а це - 250 тисяч гривень, 4200 доларів США, 2 тисячі євро та близько 20 грамів золотих прикрас.

Отримавши цінності, ворожка відправила жінку в церкву. Повернувшись звідти, потерпіла ворожки вже не застала. Тільки тоді жінка зрозуміла, що її зухвало ошукали та побігла в поліцію. Наразі правоохоронці розшукують особу, яка вчинила шахрайство.

Поліція закликає громадян до пильності і радить не звертатися до різного роду «спеціалістів», які пропонують послуги ворожіння, передбачення майбутнього, чистку карми та зняття порчі.

Якщо ж ви все-таки стали жертвою зловмисників, не  впадайте у відчай, намагайтеся запам'ятати їх прикмети, адреси, номери автомобілів тощо аби допомогти слідству. І найголовніше - не поспішайте віддавати всі коштовні речі невідомим людям і тим більше, запрошувати їх додому.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.