Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:07:00

Майстер-клас з декупажу для вимушених переселенців

15.12.2015   08:32Агенцiя

Відбувся майстер-клас «Декупаж» у рамках проекту «Інформаційна допомога внутрішньо переміщеним особам – запорука соціальної адаптації», який реалізується ініціативною групою «Небайдужі бібліотекарі», за підтримки Чернігівського обласного відділення УБА, за адміністрування громадської організації «МАРТ», у межах проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив».

Учасниками майстер-класу стали родини внутрішньо переміщених осіб та жителі міста. Організатори заходу намагалися створити комфортні умови для морального та душевного відпочинку присутніх.Майстриня МаринаОксьоменкорозповідала історію виникнення, практичне застосування та продемонструвала технікидекупажу.

Гості дізналися, що декупаж – це декоративна техніка по тканині, склу, дереву та інших поверхнях, що полягає у вирізуванні візерунків із різних матеріалів та наклеюванні їх на поверхню, що декорується.

«Як добре, що ми можемо зібратися всі разом у гарному приміщенні у дружній атмосфері та створити оригінальні подарунки своїм близьким напередодні Новорічних свят. А ще відволіктися від буденності та просто відпочити душею. З нетерпінням чекатиму на наступний майстер-клас»– поділилася учасниця пані Ірина.

Узатишній атмосфері кожний з присутніхвласноручзадекорував святкову свічку та отримав ексклюзивний виріб на згадку.Учасники не просто приємно провели часза захоплюючим заняттям,але й навчилися створювати неповторні подарунки для близьких і прикраси для своєї оселі.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини