Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:44:26

“Я — журналіст!”: cтаршокласників з усієї країни запрошують до участі у конкурсі

14.12.2015   10:17Агенцiя

Видавничий дім "ОГО" за інформаційної підтримки АНРВУ - вкотре проводить конкурс для стимулювання розвитку журналістики в країні.

До участі запрошуються учні 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, вихованці позашкільних закладів, а також учні та студенти професійно-технічних та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації. Цьогоріч організатори ставлять за мету охопити конкурсом усю Україну, відтак — запрошують надсилати роботи старшокласників з усіх регіонів держави.

Традиційно організатором Конкурсу є Видавничий дім “ОГО”, співорганізаторами - управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації та Національний університет “Острозька академія”. Традиційно до організації конкурсу також долучаються управління освіти і науки сусідніх областей — Волинської, Хмельницької, Житомирської, а цьогоріч число таких співорганізаторів розшириться ще більше.

Умови конкурсу
Учасники Конкурсу повинні надіслати власну творчу роботу обсягом не більше 2 друкованих сторінок формату А4 на одну із двох тем (на вибір):
“Цікаве — поряд” (про цікаву людину або цікаве місце у своєму регіоні) або “ Що б я змінив на краще у своєму населеному пункті”.
До творчої роботи учасник Конкурсу додає есе довільної форми обсягом до 1 друкованої сторінки формату А 4 на тему “ Чим мене приваблює професія журналіста”.

До есе та творчої роботи учасник Конкурсу додає на окремому аркуші або в окремому файлі таку інформацію про себе: прізвище, ім’я, по батькові, число, місяць та рік народження, назву навчального закладу, клас або курс, домашню адресу, домашній та мобільний телефони (якщо є) та фотографію портретного типу (в друкованому або електронному форматі). Фотографію бажано надавати в електронному вигляді, записану окремим файлом, а не вставлену у текст. Обов’язковим є надання письмової згоди одного з батьків на участь дитини в Конкурсі, використання її фото в ЗМІ та подальше отримання інформації від організаторів конкурсу. Дана згода має бути подана або на паперовому носієві, або в електронному форматі у відсканованому вигляді. Текст згоди повинен мати такий вигляд: “ Я (прізвище, ім’я, по батькові) даю згоду на участь моєї дитини (прізвище, ім’я, по батькові) в обласному конкурсі учнівських творів “Я – журналіст!”, використання її фото та творчої роботи в ЗМІ в будь-якому вигляді впродовж будь-якого часу та подальше отримання інформації від організаторів конкурсу. Число, підпис ”.

Роботи слід надсилати за адресою організаторів: Видавничий дім “ОГО”, вул. Шкільна, 2, м.Рівне, 33000. На конверті або пакеті або в темі електронного листа з конкурсною роботою та документацією обов’язково слід робити позначку: “Я - журналіст!”. Роботи в електронному вигляді надсилаються на e-mail (електронну адресу) vg2001@ukr.net . Бажано подавати всі матеріали саме в електронному вигляді.

Терміни проведення конкурсу
Початок прийому робіт – 16 листопада 2015 року, закінчення прийому – 25 грудня 2015 року, робота журі — до 1 лютого 2016 року, визначення та оголошення переможців – до 15 лютого 2016 року.

Переможці конкурсу будуть відзначені дипломами та подарунками. Нагородження переможців відбудеться в урочистій обстановці і висвітлюватиметься у ЗМІ. Організатори обіцяють відзначити подяками не лише школярів, а й педагогів, які підготували переможців.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини