Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 30 квітня, 20:50:50

Поліцією задокументовано два факти перевезення нелегального лісу

14.12.2015   09:21Агенцiя

Протягом доби поліцією Чернігівщини зафіксовано 2 факти перевезення вантажними автомобілями деревини без відповідних документів або з документами, які викликають сумнів в їх дійсності.

Співробітники підрозділів безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності ГУНП в Чернігівській області в рамках проведення профілактичних заходів в лісовій галузі здійснюють нагляд на автошляхах регіону. 

Такий контроль дає свої результати. Саме вчора на різних трасах Чернігівщини правоохоронці виявили  факти перевезення нелегального лісу. Патрулюючи на трасі «Кіпті-Глухів-Бачівськ» близько 13 години наряд поліції зупинив вантажівку «Камаз» під керуванням 53-річного мешканця Ніжина. Цей чоловік перевозив приблизно 10 кубометрів кругляку дуба з сумнівними документами.

Інший наряд інспекторів поліції  на трасі «Чернігів-Київ» біля села Ягідного близько 16 години зупинив ще один «Камаз» з причепом, який перевозив приблизно 20 кубометрів кругляку сосни взагалі без належних на це документів. Обидва транспортні засоби і вантаж передані відповідним відділам поліції для проведення перевірки.

Заходи, які проводить поліція щодо виявлення та перевезення нелегального лісу тривають. На території регіону також працюють спільні рейдові групи управління превентивної діяльності ГУНП, екологічної інспекції, управлінням лісового та мисливського господарства області.

Вони  спільно контролюють перевезення лісу і  лісопродукції дорогами Чернігівщини, адже самовільні вирубки лісу не тільки завдають збитків державному бюджету, а й шкодять довкіллю.

Останні новини Чернігівщини

Співпраця КП «Чернігівводоканал» з GIZ: серед проєктів – реконструкція водопроводу та передача нашому КП спецавтомобіля 15:22

На щотижневій розширеній нараді у міській раді 30 квітня обговорили питання щодо результатів співпраці комунального підприємства «Чернігівводоканал» з міжнародними партнерами, зокрема з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Поліція розслідує обставини смертельної ДТП 15:19

Сьогодні близько 7-ї години ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі неподалік від селища Березне Чернігівського району.

 Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси

Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси 15:17

Оперативники Ніжинського райуправління поліції під час санкціонованого обшуку в господарстві 54-річного ніжинця вилучили пістолети, гранату та набої.

ІПСО російських спецслужб, аби розколоти українське суспільство: Ломако про позов жителя Чернігівщини на Верховну Раду, з вимогою оголосити вибори президента

ІПСО російських спецслужб, аби розколоти українське суспільство: Ломако про позов жителя Чернігівщини на Верховну Раду, з вимогою оголосити вибори президента 15:15

Назвав ІПСО російських спецслужб і закликав політиків та громадських діячів утриматися від спокус бути використаними в інформаційній спецоперації країни-агресорки проти України.

Сума коштів на рахунку, яка доступна неплатникам аліментів для використання 15:12

16 тисяч гривень на місяць, і не більше, можуть витрачати громадяни, котрі ухиляються від сплати аліментів та відомості про яких внесені до Єдиного реєстру боржників https://erb.minjust.gov.ua/.