Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 30 квітня, 19:24:31

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

12.12.2015   10:23Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 11 грудня по 08 годину 12 грудня 2015 року.

МНС

МНС

Пожежі:

Зареєстровано 4 пожежі, з яких 3 в житловому секторі та 1 на транспорті. Загинула 1 людина. Врятовано 1 людину. Вогнем знищено 1 од. техніки, пошкоджено 3 будівлі. Причинами пожеж став підпал та порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.


Інші повідомлення:


11.12.2015 року о 13 год. 10 хв. для надання допомоги медичним працівникам по відкриванню дверей квартири за адресою: м. Чернігів, вул. Спортивна, де перебувала хвора жінка 1928 р.н., залучалося відділення аварійно-рятувальної частини спецпризначення УДСНС у Чернігівській області .


Прогноз погоди на 12 грудня 2015 року

Хмарна погода з проясненнями, вночі без істотних опадів, місцями слабкий туман, вдень часом опади, місцями слабка ожеледь. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний 9-14 м/с. Температура по області вночі 0-5º морозу, вдень 0-5º тепла.
По Чернігову вночі без істотних опадів, вдень часом опади, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 1-3º морозу, вдень 1-3º тепла.

 
Радіаційний фон на території області складає:

м. Чернігів - 12 мкр/год, м. Щорс - 10 мкр/год, с. Покошичі - 11 мкр/год, м. Семенівка - 10 мкр/год, м. Ніжин - 10 мкр/год, м. Прилуки - 12 мкр/год, м. Остер - 12 мкр/год.

Останні новини Чернігівщини

Співпраця КП «Чернігівводоканал» з GIZ: серед проєктів – реконструкція водопроводу та передача нашому КП спецавтомобіля 15:22

На щотижневій розширеній нараді у міській раді 30 квітня обговорили питання щодо результатів співпраці комунального підприємства «Чернігівводоканал» з міжнародними партнерами, зокрема з німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Поліція розслідує обставини смертельної ДТП 15:19

Сьогодні близько 7-ї години ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі неподалік від селища Березне Чернігівського району.

 Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси

Поліцейські Ніжина вилучили у місцевого мешканця зброю та боєприпаси 15:17

Оперативники Ніжинського райуправління поліції під час санкціонованого обшуку в господарстві 54-річного ніжинця вилучили пістолети, гранату та набої.

ІПСО російських спецслужб, аби розколоти українське суспільство: Ломако про позов жителя Чернігівщини на Верховну Раду, з вимогою оголосити вибори президента

ІПСО російських спецслужб, аби розколоти українське суспільство: Ломако про позов жителя Чернігівщини на Верховну Раду, з вимогою оголосити вибори президента 15:15

Назвав ІПСО російських спецслужб і закликав політиків та громадських діячів утриматися від спокус бути використаними в інформаційній спецоперації країни-агресорки проти України.

Сума коштів на рахунку, яка доступна неплатникам аліментів для використання 15:12

16 тисяч гривень на місяць, і не більше, можуть витрачати громадяни, котрі ухиляються від сплати аліментів та відомості про яких внесені до Єдиного реєстру боржників https://erb.minjust.gov.ua/.