Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:22:13

Чернігівські волонтери, в ході акції "Свято для захисника", розпочали збір новорічних подарунків для захисників Батьківщини

28.11.2015   11:35Агенцiя

В Чернігові стартувала акція «Свято для захисника», в ході якої волонтери збирають ялинкові прикраси і новорічні подарунки для військовослужбовців, які несуть службу в зоні АТО.

Триватиме акція до 30 грудня 2015 року.

Ініціювали акцію громадська організація «Жіноча сотня самооборони Чернігова» і Медіа-центр «Моє місто». Долучитися до неї може кожен, хто бажає таким чином подякувати українським воїнам за безпеку.

Разом з подарунками та прикрасами, вітальними листівками й малюнками, волонтери збирають для воїнів ліхтарики, акумулятори, тактичні рукавички, рюкзаки, термобілизну, флісові кофти й штани, наколінники й налокітники, тактичні окуляри, спальники, каремати, бензинові генератори тощо.

Також волонтери збирають подарунки, іграшки, книжки для дітей, які проживають в так званій «сірій зоні». Адже ці малюки також дуже потребують уваги та турботи.

— Взимку свят багато, приміром, вже 6 грудня — День Збройних Сил України, і ми обов’язково будемо вітати наших хлопців, передавати їм гостинці та домашні страви, — розповідає волонтер Зульфія Салко. — Далі Святий Миколай, католицьке Різдво, Новий рік. І нам дуже хочеться, аби й наші захисники хоч трошечки відчули атмосферу свята, відчули, наскільки ми їм вдячні, як за них переживаємо, турбуємося. Розумію, що усім сьогодні важко, але нашим воїнам-захисникам — ще важче.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини