Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:48:18

Телекомпанія "Прилуки" відзначила двадцятий день народження

18.11.2015   11:50Агенцiя

У День працівників радіо, телебачення і зв'язку, який відзначали вчора, своє двадцятиріччя відзначило КП "Телекомпанія "Прилуки" Прилуцької міської ради.

Прилуцьке телебачення може похвалитися великою кількістю (більше сорока) програм і передач власного виробництва. Якісний медійний продукт привертає увагу близько п’ятисот тисяч глядачів з Чернігівської, Київської та Полтавської областей.

– Сьогодні на ТК «Прилуки» працює креативна, професійна команда, з якою можна досягти високих результатів, удосконалити роботу телеканалу. Над чим ми і трудимося. У планах – повне оновлення обличчя каналу через започаткування нових програм та проектів, кардинальну зміну принципів подачі матеріалів, — зазначає нинішній директор телеканалу Ірина Павлютіна.

На урочистості з нагоди подвійного свята до міського Будинку культури завітали заступник голови облдержадміністрації Сергій Биконя, представниця Національної ради з питань телебачення і радіомовлення в області Ірина Сенченко, голова Прилуцької райдержадміністрації Валентина Ковтун, міський голова Ольга Попенко, помічники народних депутатів України, колеги та громадськість.

– Телекомпанія «Прилуки» одна з трьох телекомпаній Чернігівщини, які мають відповідну ліцензію і здійснюють мовлення в цифровому форматі (DVB-T2). Вона тримається на хвилі технічного прогресу і демонструє розуміння важливості розвитку, оновлення та реагування на виклики сьогодення, — наголосив у вітальному слові Сергій Биконя.

Також він подякував телевізійникам за сумлінну щоденну працю та вручив почесні відзнаки.

Заступник голови ОДА зазначив, що обласна влада підтримує розвиток медіа в регіоні. Саме тому телекомпанію «Прилуки» було включено до числа учасників Програми висвітлення діяльності обласної державної адміністрації та обласної ради засобами телерадіомовлення в Чернігівській області.

До слова, телекомпанія стала учасником і оновленої Програми та до 2020 року отримуватиме удвічі більше коштів.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини