Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:01:37

Затримані розбійники, які відібрали велику суму у киянина

16.11.2015   09:24

Неподалік села Кіпті Козелецького району Чернігівської області співробітники Державтоінспекції затримали групу осіб, які скоїли зухвалий розбійний напад в місті Києві.

До Головного управління Національної поліції в Чернігівській області надійшла інформація про те, що 13 листопада група невідомих із застосуванням предмету, схожого на пістолет, посеред білого дня відібрала у жителя столиці сумку, у якій знаходилося 172 тисячі гривень. Нападники зникли на автомобілі.

Орієнтування було розіслано до районних відділів поліції, що межують з Київською областю, та постів ДАІ. Того ж дня співробітники Державтоінспекції, які несли службу на стаціонарному посту ДАІ «Кіпті» на расі Київ-Чернігів, помітили авто, схоже за орієнтуванням. Легковик рухався в напрямку Чернігова. Вимогу працівника ДАІ водій підозрілої автівку проігнорував та додав швидкості. Миттєво зреагувавши, правоохоронці організували переслідування втікачів. Про подію повідомили чергового Козелецького відділення поліції.

Вже за п'ять кілометрів співробітники Державтоінспекції наздогнали та заблокували автомобіль із втікачами, та в подальшому професійно затримали підозрюваних. За кілька хвилин до них під'їхала оперативники та слідчо-оперативна група з Козельця на чолі з начальником відділення поліції. Під час огляду автомобіля була знайдена сумка з грошима. Сума повністю відповідала тій, яку вказав потерпілий підприємець. Також знайдений акумулятор від телефону потерпілого. Його зловмисники відібрали під час розбійного нападу, щоб ати час для втечі, поки жертва позбавлена засобів зв'язку.

Затримані виявилися мешканцями міста Чернігова без постійного місця роботи. Всі вони передані оперативникам з Дніпровського районного управління Національної поліції в місті Києві. За даним фактом зареєстровано кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 кримінального Кодексу України (розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до десяти років із конфіскацією майна.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини