Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 03:24:45

В селищі Линовиця в ДТП загинула жінка

11.11.2015   13:02

9 листопада в селищі Линовиця сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинула жителька Прилук.

Близько 15-ї години 9 листопада до чергової частини Прилуцького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області надійшло повідомлення, що у Линовиці сталася ДТП. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що 45-річний водій «Москвича» помітив на проїжджій частині жінку, яка рухалася в попутному напрямку. Наблизившись ближче, водій посигналив, але пішохід не відреагував. Тоді чоловік вирішив здійснити об'їзний маневр, але відбулося зіткнення.

33-річна прилучанка вдарилася об капот і впала на землю. Водій легковика зупинився і одразу ж повідомив про подію чергову частину Прилуцького відділу поліції та викликав «швидку». Медики госпіталізували постраждалу до Прилуцької районної лікарні з тяжкою травмою голови, де жінка померла.

Водій легковика не постраждав, транспортний засіб отримав механічні пошкодження.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2  статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило  смерть потерпілому) - караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини