Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 22:00:21

ДТП зі смертельним наслідком

31.10.2015   10:26

До чергової частини управління ДАІ в Чернігівській області надійшов дзвінок від чергового фельдшера Бахмацької районної лікарні, про те що медичні працівники констатували смерть 81-річної жінки від тілесних ушкоджень, які вона отримала внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Патруль ДПС

Патруль ДПС

Виїздом працівників ДАІ та СОГ на місце пригоди було встановлено, що автопригода сталася в селі Мовчанів поблизу господарства загиблої.

Автомобіль «ГАЗ-2705», під керуванням 20-річного водія, виконуючи маневр руху заднім ходом здійснив наїзд на пішохода. Від’їхавши з місця ДТП декілька метрів водій все ж таки повернувся до потерпілої і намагався надати допомогу до приїзду лікарів. Однак міліціонерів юнак направив по хибному сліду. Відвів підозру від себе дезінформувавши, що бачив як з місця події поїхав інший автомобіль.

В ході оперативно розшукових заходів досвідчені працівники Державтоінспекції перевірили автомобіль «ГАЗ» та його водія на причетність до події. На задній частині авто малися деформації, які свідчили про причетність до ДТП. Затриманий надав правдиві свідчення.

Автомобіль вилучено та поставлено на арешт майданчик Бахмацького райвідділу міліції. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 КК України.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.