Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:49:52

На Чернігівщині правоохоронці припинили масштабну крадіжку нафтопродуктів

24.09.2015   10:27

Працівники управління протидії злочинності в сфері економіки УМВС України в Чернігівській затримали два «КамАЗи», замасковані під зерновози, на яких злочинці здійснили крадіжку близько 50 тонн нафтопродуктів з нафтового родовища в Прилуцькому районі.

Під час відпрацювання оперативної інформації про розкрадання паливно-мастильних матеріалів, співробітники Управління протидії злочинності в сфері економіки УМВС України в Чернігівській області в Прилуцькому районі затримали 2 автомобіля «КамАЗ» замасковані під зерновози. При перевірці під тентами для захисту зерна від видування з кузова міліціонерами було виявлено металеві ємності, повністю заповнені викраденою з нафтопроводу нафтою, загальним об’ємом близько 50 тонн.



Як розповів начальник УМВС України в Чернігівській області Едуард Альохін, такого серйозного затримання працівниками Управління протидії злочинності в сфері економіки УМВС не проводилось багато років. Спрацювали добре. Цілком зрозуміло, що такі автівки переоблаштовуються не для разової крадіжки, на їх облаштування витрачаються вели кошти. Наразі тривають заходи по виявленню та затриманню інших подібних вантажівок.

За фактом викрадення нафтопродуктів з родовища відкрито кримінальне провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Працівники міліції встановили та затримали спільника крадіїв — працівника нафтогазовидобувного управління, оператора насосного обладнання. Цей зловмисник зізнався у скоєному та докладно розповів, як допомагав заїжджим крадіям відкачувати нафтопродукти з транспортувальних магістралей. Вживаються заходи щодо затримання водіїв обох автомобілів «КамАЗ», а також встановлення організаторів злочинного бізнесу.

СЗГ УМВС України
в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини