Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 18:24:07

Спецоперацію "РУБІЖ-2015" розпочато

05.09.2015   17:31Агенцiя

З 1 вересня поточного року співробітниками оперативного управління Головного управління ДФС у Чернігівській області спільно з фахівцями Чернігівської митниці ДФС розпочато проведення заходів в рамках загальнодержавної операції «Рубіж - 2015».

Спецоперація почалася з метою попередження, виявлення та припинення порушень законодавства України з питань державної митної справи, виявлення кримінальних правопорушень у митній та податковій сферах, встановлення механізмів та схем порушень фізичними та юридичними особами вимог чинного законодавства при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності.
       
Спільні заходи, які проводилися працівниками оперативного управління області та співробітниками Чернігівської митниці ДФС на початку вересня, вже принесли перші результати.
      
Зокрема, за перші дні роботи спільною робочою групою викрито два факти порушення діючого митного законодавства, що полягає у частковому недекларуванні суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності імпортованих товарів. Подальшу долю незадекларованих матеріальних цінностей, що є доказами  в розпочатому адміністративному провадженні, вирішить суд.     
       
Якщо у вас є інформація щодо фактів порушення вимог чинного законодавства України суб’єктами господарської діяльності - телефонуйте та повідомляйте про це за номером телефону оперативного управління  ГУ  ДФС у Чернігівській  області  652-911.
        
Також в Головному управлінні ДФС у Чернігівській області працює телефон «Довіри»: (0462) 668-522.
        
При Державній фіскальній службі України працює антикорупційний сервіс «Пульс», який приймає дзвінки цілодобово. Номер телефонної лінії «Пульс»: (044) 284-00-07.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини