Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:50:07

Внаслідок пожежі, що сталася з причини пустощів з вогнем 11-річного хлопчика, отримали опіки кінцівок його дядько та бабуся

25.08.2015   15:23

24 серпня о 14:10 до Прилуцького міськрайонного відділу Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Лісові Сорочинці.

За викликом на місце пригоди прибуло 2 відділення вогнеборців 12-ї державної пожежно-рятувальної частини. Оперативними діями рятувальники о 14:35 локалізували, а о 18:00 остаточно ліквідували пожежу покрівлі житлового будинку та не допустили розповсюдження вогню на господарчу споруду, що знаходилась поруч.

Як з'ясувалося, причиною виникнення пожежі послужили пустощі з сірниками 11-річного Сашка, який, залишений без належної уваги дорослих, вигадав з ними небезпечні ігри. Його 44-річний дядько та 65-річна бабуся, які намагалися загасити вогонь власними силами, отримали термічні опіки кінцівок різного ступеня. Каретами швидкої медичної допомоги постраждалих доставили до Чернігівської обласної та Прилуцької районної лікарень.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до батьків з проханням контролювати розваги своїх дітей і особистим прикладом навчати їх правилам безпечного поводження у побуті та під час дозвілля.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини