Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:49:08

Для Громадської ради важлива довіра бізнесу і громадськості

21.08.2015   14:25Агенцiя

Головне управління ДФС у Чернігівській області і його дорадчий орган конструктивно працюють задля збереження бізнесу в регіоні та наповнення бюджетів.

руки

руки

Звітуючи про роботу з часу попереднього засідання голова Громадської ради Сергій Калашник зазначив, що зроблено багато. Він повідомив про заходи, в яких взяв участь особисто та  члени президії. Зокрема, президією спільно з начальником Головного управління ДФС в області Людмилою Слаутіною проведені зустрічі з бізнесом та громадськістю  в трьох податкових інспекціях – Городнянській, Прилуцькій та Козелецькій.
- Для нас дуже важливо, що під час таких заходів громадяни звертаються до нашої громадської організації, беруть контактні телефони, електронну адресу, щоб підтримувати зв’язок і надалі, - зазначив Сергій Калашник. – Це свідчить про те, що нам довіряють.
     
Начальник Головного управління ДФС у Чернігівській області Людмила Слаутіна, яка брала участь у засіданні Громадської ради, зазначила, що дуже важливо, коли державний орган і громадська організація об’єднують зусилля і працюють задля збереження бізнесу в регіоні.
   
За 7 місяців цього року платники Чернігівщини сплатили до зведеного бюджету 2 мільярди 69 мільйонів гривень: до державного – 994 мільйони, до місцевих – 1 мільярд 75 мільйонів. Бюджетні призначення до місцевих бюджетів  перевиконані на 231 мільйон гривень. Це свідчить про те, що бізнес довіряє тій громаді, на території якої працює, - наголосила Людмила Слаутіна. – І наше з вами спільне завдання – допомогти бізнесу.

В ході засідання розглянуті ряд актуальних питань.  Зокрема, Громадська рада підтримала проекти  Законів України “Про внесення змін до Податкового кодексу України» - про тимчасове призупинення застосування коефіцієнту індексації нормативної грошової оцінки земель та щодо удосконалення адміністрування податку на додану вартість». Ці рішення направлені Голові Верховної Ради України Володимиру Гройсману.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини