Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 03:16:05

"Еко Місто" та підопічні Центру здорової молоді разом прибрали в Ялівщині

15.08.2015   14:01

14 серпня відбулося прибирання берегу Стрижня в Ялівщині. До ініціативи «Еко Міста» долучилися колишні наркозалежні люди, котрі успішно пройшли курс лікування в Центрі здорової молоді та досягли етапу ресоціалізації. Для них акція з прибирання стала ще однією можливістю повернутися до здорового життя й принести користь суспільству.

Про це сказав один із учасників заходу Богдан:
– Треба підтримувати чистоту в Чернігові. Це правильно, і людям буде приємніше відпочивати, коли тут буде порядок. Та й у самого від того, що робиш щось на користь іншим, самооцінка піднімається. Планую приймати участь і в наступних акціях.

За дві з половиною години прибирання активісти та волонтери з центру зібрали майже 40 мішків сміття, більшу частину якого відправили на повторну переробку. Окрім скла, пластику та металевих бляшанок, учасники прибирання окремо збирали ще й пластикові кришки від пляшок. Їх використають для виготовлення протезів пораненим бійцям АТО. Допомогу з вивезенням та підготовкою відходів для їх наступної переробки надало ПП «Чернігів-Вторма», а витратнимим матеріалами забезпечив ТД «Сігма-Трейд».

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини