Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:10:36

В Ніжинському районі жінка загинула від рук співмешканця

13.08.2015   11:59

Слідчо-оперативна група Ніжинського міськвідділу УМВС в Чернігівській області виявила в с. Талалаївка тіло місцевої жительки. Правоохоронці встановили, що жінка померла від побоїв співмешканця.

Судмедексперт встановив, що смерть потерпілої настала внаслідок гострої крововтрати на тлі закритої травми внутрішніх органів. Оперативники Ніжинського міськвідділу міліції провели подворові обходи, поспілкувалися з сусідами і з’ясували, що до трагедії причетний співмешканець загиблої.

Потерпіла проживала із місцевим парубком, обоє ніде офіційно не працювали, перебивалися тимчасовими заробітками та частенько заглядали у чарчину. Спільних дітей у пари не було.

Після вживання спиртних напоїв чоловік часто лупцював співмешканку, за що неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності та перебував на обліку в міліції. Місцеві мешканці вже звикли, що жінка час від часу ходила по селу з синцями.

Після останнього застілля між парою виникла сварка. Як пояснив співмешканець, покійна відмовилася чистити квасолю, за що він вирішив її провчити, просто відлупцювавши. Вирвавшись від кривдника, жінка вибігла на вулицю, де на допомогу прийшли сусіди.

Боячись повертатись додому за черговою дозою побоїв, жінка знайшла тимчасовий прихисток у своєї знайомої. Там вирішила і заночувати, але невдовзі померла, оскільки нанесені тілесні ушкодження виявилися смертельними.

Співмешканець померлої у вчиненому зізнався, йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), за що йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Зловмисника затримано. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини