Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 00:50:03

В Бахмачі інспектори ДАІ затримали автівку з краденими коровами

03.08.2015   11:11Агенцiя

Працівники Бахмацького РВ УМВС в Чернігівській області оперативно розкрили крадіжку двох корів з господарства місцевої жительки і повернули майно потерпілій.

До чергової частини надійшла заява від жительки Бахмача, що вночі з її сараю викрадено 2 корови вагою близько 600 та 500 кг. Пенсіонерка проживала сама, тому корови були відчутним додатком до бюджету господині.

Чергова частина одразу орієнтувала всі наряди міліції. Працівники ДАІ під час перевірки транспорту в м. Бахмач зупинили автомобіль «Volkswagen Passat», в причепі якого перебувало дві корови. Водій не зміг надати будь-які документи на худобу.

До теми: На Чернігівщині міліція викрила викрадача худоби

В результаті подальшої перевірки працівники карного розшуку та слідчі Бахмацького РВ встановили, що водій (мешканець Щорського району) спеціально прибув до м. Бахмача аби придбати велику рогату худобу. Інформацію про продаж корів він знайшов на сайті оголошень. Чоловік заплатив продавцю за корів 10 тисяч гривень.

Внаслідок проведених заходів «продавцем» виявився один з місцевих мешканців 1979 року народження. Після викрадення зловмисник тримав корів у лісопосадці на околиці Бахмача. Правопорушник у скоєному зізнався, йому оголошена підозра у вчиненні правопорушення за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Триває досудове розслідування

СЗГ УМВС України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини