Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:16:48

Доходи держбюджету має підвищити "Укрнафта"

27.07.2015   11:17Агенцiя

Середньомісячні надходження від платників Чернігівської області до загального фонду держбюджету становлять 138,5 мільйона гривень.

руки

руки

Найбільше до загального фонду держбюджету надходить податків на додану вартість та на доходи фізичних осіб – щомісячно відповідно 48,6 млн. грн. та 31,7 млн. грн. Податок на прибуток в середньому поповнює загальний фонд держбюджету на 27,2 млн. грн., рентна плата та плата за використання інших природних ресурсів – на 15,4 млн. грн.

Військового збору платники Чернігівщини щомісяця сплачують близько 11,5 млн. грн.
До єдиного соціального внеску щомісячно зараховується по 268,7 млн. грн.

Місцевий бюджет за рахунок платежів, що контролюються ГУ ДФС у Чернігівській області, щомісячно поповнюється на 149,4 млн. грн. Найвідчутніший внесок роблять платники податку на доходи фізичних осіб - по 84 млн. грн.,  податку на майно – по 21 млн. грн., акцизного податку від реалізації підакцизних товарів - по 10 млн. грн.

У Чернігівщини є шанси для значного покращення такої статистики. Залежать вони від ПАТ «УКРНАФТА», яка не сплатила рентну плату за видобуток нафти, газу та газового конденсату. Варто зазначити, що 604 мільйони гривень підприємство задекларувало самостійно.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.