Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:06:30

В першу чергу - лікування

25.07.2015   09:09Агенцiя

Напрями використання додаткових коштів.

На початку 2015 р. органами державної статистики проведено опитування домогосподарств, у ході якого вивчалася думка українців щодо першочергових напрямів спрямування можливих додаткових коштів.

За отриманими даними, при значному збільшенні доходів 55% домогосподарств Чернігівщини повідомили, що спрямували б додаткові кошти в першу чергу на лікування, 51% – на поліпшення житлових умов, 45% – на відпочинок (в Україні – 48%, 41%, 53% відповідно).
 
На купівлю одягу, взуття та придбання побутової техніки використали б додаткові кошти 38–34% домогосподарств, на покращення харчування та накопичення – 29–23%, на отримання освіти чи придбання автомобіля – кожне десяте.

У порівнянні з минулорічним опитуванням збільшилися частки домогосподарств області, які б спрямували додаткові кошти на лікування, придбання одягу, взуття та накопичення, а зменшилися – на придбання побутової техніки, відпочинок та придбання автомобіля.

Одностайною була думка респондентів щодо найбільших соціальних та особистих цінностей.
 Усі групи домогосподарств регіону, як і рік тому, основним пріоритетом указали здоров’я (81%), другим – сім’ю та дітей (60%), третім – впевненість у завтрашньому дні (41%).

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини