Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:48:24

Сергій Березенко організував чергову поїдку чернігівських вірян до Свято-Успенської Почаївської Лаври

22.07.2015   18:44Агенцiя

Чергова група паломників з Чернігова, за ініціативи Сергія Березенка та благословення Архієпископа Чернігівського і Новгород-Сіверського Амвросія поїхали до святині Свято-Успенської Почаївської Лаври.

Понад сотня прочан вже відправилася у захоплюючу подорож на Тернопільщину. За задумом організаторів поїздки, окрім Почаївської Лаври чернігівці також відвідають унікальне цілюще джерело Святої Анни та Корецький монастир на Рівненщині.

Перед від’їздом групи ми поцікавилися у людей, що вони думають про поїздку, яку вже не вперше для віруючих людей нашого міста ініціював Сергій Березенко:

Ліля:
Давно вже хотіла поїхати до Почаєва. Подруга розповіла, що організовується благодійна поїздка. Дізналися буквально за один день, швиденько зібралися і вже їдемо. Почаїв цікавий у першу чергу з історичного боку, але, зважаючи на те, що це глибоко духовне місце, їду з відкритим серцем.

Наталія:
Якщо чесно, в моїй родині велике горе, пов'язане із батьком. Про поїздку сказали у храмі, тож їду зі сподіваннями на краще. З'явилась надія. Дякую дуже організаторам.

Світлана Дмитрівна:
Я - велика прихильниця Сергія Березенка. Про поїздку дізналась від агітаторів у палатках. Мені сказали прийти на Магістратську 19а і записатися. Я так і зробила, і от їду до Господа Бога в гості, в гості до Матінки Божої, до Цариці Небесної. І обох дочок своїх забрала, нехай і на них зійде Божа благодать.

Віра, Марія:
До Почаєва поїхати нас мама запросила із собою. Їдемо відкрити для себе це місце, відчути щось нечуване, побачити і почути щось нове. Ну і, звісно, побути на екскурсіях, подивитися на нове для нас місто.

Любов і Анатолій, подружжя
Про поїздку нам сказали такі ж як і ми, віруючі люди. Не перший раз уже їдемо, намагаємось бувати там раз на рік. Їдемо отримати благодать Божу. Люди там зцілюються. Ми їдемо вже до наших духовних отців - сповідатися, причаститися. Щоб усе було в нас добре. Дякуємо Сергію Березенку за таку можливість.


Тарас Дзюба

PR

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини