Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:24:08

Григоришинці спродали чернігівським енергетикам бетону на 11 мільйонів

18.07.2015   15:41Агенцiя

ПАТ «Чернігівобленерго» 9 липня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Проматом» на постачання бетонних виробів на суму 11,12 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено бетонні опори на ЛЕП двох видів – СВ-10,5 (392 шт) і СВ-9,5 (4 641 шт), при цьому ціни на окремі типи опор станом на публікацію результатів закупівлі на «ВДЗ» не оприлюднені.

ТОВ «Проматом» входить до групи компаній Григоришина: вона була заснована фірмою «Energy Standard Group S.A.» Григоришина, згодом власність переоформили на три кіпрські компанії: «Кінтук холдінг лімітед», «Мораіс інвестментс лімітед» і «Рафтена трейдінг лімітед». «Проматом» відомий тим, що розігрує тендери із іншими фірмами, також пов’язаними із Григоришином та самим «Проматомом» через власників-нерезидентів (14 млн грн. на лічильниках і 33 млн грн. на ремонтних роботах для Вінницького обленерго).

Єдиним конкурентом фірми на торгах було ТОВ «Стілм» (смт.Власівка, Кіровоградська обл.) Сергія Короля, фірма тендерів раніше не вигравала. Разом з тим Король також є міноритарним співвласником приписаного в тому ж селищі ТОВ «Об`єднання Дніпроенергобудпром». Загалом його власниками є низка фізосіб, найбільшу окрему частку статутного капіталу у розмірі 25% має директор Іван Марон, депутат Кіровоградської облради, обраний від Партії регіонів, наразі позафракційний.

http://nashigroshi.org/2015/07/18/hryhoryshyntsi-sprodaly-chernihivskym-enerhetykam-betonu-na-11-miljoniv/

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.