Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:49:03

Вважаємо, що розслідування по даному факту щодо притягнення винних осіб у скоєному, проведено поверхнево...

13.07.2015   12:55Агенцiя

Порушників необхідно покарати!

Державною екологічною інспекцією у Чернігівській області вже повідомлялось про результати перевірки факту вирубки дерев по вулиці Першого Травня, поряд з новозбудованим будинком № 195-А в м. Чернігові. 

Нагадаємо, що на місці вирубки дерев працювала бригада робітників, якими  незаконно знесено 18 дерев клену гостролистого, стовбури яких розкряжовані були на сортименти довжиною від 1,5м. до 3,5 м. та завантажені на грузовий автомобіль МАЗ з напівпричепом який належить ДП “УкрСіверБуд”, яке і  будувало вказаний будинок. Тоді водій вказаного автомобіля та  працівники бригади зникли з місця події. Шкода, заподіяна незаконною рубкою дерев, становить 20813 гривень.

Всі складені в установленому порядку матеріали були направлені для проведення оперативно-розшукових дій МВ УМВС України в Чернігівській області з метою встановлення осіб порушників та притягнення їх до відповідальності та відшкодування заподіяної шкоди.

Незважаючи на те, що слідчо-оперативною групою, яка працювала на місці опитані всі свідки, в тому числі і місцеві жителі, які і повідомили про вчинення незаконної рубки дерев, та встановлена особа водія автомобіля, який із його ж пояснення був співучасником вказаного злочину, МВ УМВС України в Чернігівській області припинено подальший розгляд в зв’язку із неможливістю встановити осіб, які проводили вирубку дерев.

Вважаємо, що розслідування по даному факту щодо притягнення винних осіб у скоєному, проведено поверхнево, а тому підготовлені відповідні матеріали до УМВС у Чернігівській області для оскарження прийнятого рішення.

Дякуємо всім  громадянам, яким не байдуже майбутнє нашого міста, які вболівають за охорону довкілля та переймаються законністю знесення зелених  насаджень. Сподіваємося і надалі на тісну співпрацю.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини