Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 03:04:45

Міліція знайшла дворічного хлопчика, який пішов з дому

13.07.2015   07:48Агенцiя

Екіпаж патрульної служби міліції оперативно розшукав малолітню дитину та передав її медпрацівникам.

Вчора близько 21.30 до чергової частини Чернігівського міськвідділу міліції зателефонувала неповнолітня дівчина з повідомленням про те, що на вулиці Товстого вона вже протягом певного часу спостерігає самотнє бродіння маленького хлопчика.

За її словами, дитина неспроможна пояснити, де вона мешкає і куди поділися батьки. До місця виклику черговим одразу був направлений наряд патрульної служби міліції.

Заявниця передала правоохоронцям дитину - хлопчика віком близько двох років. До патруля приєднався співробітник кримінальної міліції у справах дітей. Вони разом обстежили прилеглу територію в пошуках батьків, який на той момент могли б шукати своє дитя. Але їх ніде не було. Тоді працівники міліції прийняли рішення передати дитину до медичного закладу. Лікар «швидкої допомоги», оглянувши малюка, виявив у нього дещо підвищену температуру та інші ознаки захворювання. З цих причин, а також через відсутність відомостей про епідемічне оточення дитини її було доставлено до інфекційного відділення Чернігівської обласної дитячої лікарні.

А сьогодні зранку до міськвідділу міліції прибігла жінка і повідомила, що вночі у неї з будинку зникло дитя. Як з'ясувалось, напередодні вона зі своїм чоловіком вживали спиртне, після чого заснули. Коли ж прокинулись, то побачили, що хлопчика не має. За словами батьків, активний і непосидючий малюк, ймовірно, виліз з кімнати крізь вікно. Одного разу він вже так вчиняв раніше, адже сім'я мешкає в приватній одноповерхівці. Але тоді втеча сина була вчасно помічена батьками та припинена.

Відносно матері працівниками кримінальної міліції у справах дітей було складено адміністративний протокол за невиконання обов'язків щодо виховання дитини. Проведене впізнання, але дитина поки що залишатиметься у медичному закладі. Матері її віддадуть лише за рішенням спеціальної комісії після вивчення всіх обставин події та обстеження місця мешкання родини.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.