Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 20:10:49

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

25.06.2015   09:18Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 24 червня по 08 годину 25 червня 2015 року.

МНС

МНС

Події на водних об'єктах:

16.06.2015 року о 14 год. 00 хв. у р. Удай в с. Полонки Прилуцького району було виявлено та піднято на поверхню тіло жінки 1959 р.н., яка мешкала у с. Полонки. Причина смерті - механічна асфіксія внаслідок утоплення.

24.06.2015 року о 17 год. 00 хв. в гідрокар'єрі м. Чернігова було виявлено та піднято на поверхню тіло гр.С., 1998 р.н., який мешкав у м. Чернігові. Причина смерті встановлюється.


Інші повідомлення:

24.06.2015 року в підсобному господарстві Любецького психоневрологічного інтернату у с. Пересаж Ріпкинського району зафіксовано загибель трьох голів свиней з клінічними ознаками, подібними до африканської чуми свиней. Відібраний патологоанатомічний матеріал направлено до Київського державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи для досліджень. Туші знищені шляхом спалювання. Результати дослідження патологоанатомічних матеріалів очікуються найближчим часом.

Близько 01 год. 10 хв. у смт Козелець, вул. Калініна, стався вибух автомобіля ВАЗ 21099. Внаслідок вибуху пошкоджено автомобіль. Обставини події встановлюються. На місці працювала оперативно-слідча група Козелецького РВ УМВС України у Чернігівській області. Підрозділи ДСНС не залучались.


Прогноз погоди на 25 червня 2015 року
Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура по області вночі 13-18º, вдень 24-29º тепла. По Чернігову температура вночі 13-15º, вдень 26-28º тепла.

Прогноз пожежної небезпеки
Пожежна небезпека в лісах області очікується 3 класу (середня пожежна небезпека).

Радіаційний фон на території області складає:
м. Чернігів - 11 мкр/год, м. Щорс - 09 мкр/год, с. Покошичі - 10 мкр/год, м. Семенівка - 11 мкр/год, м. Ніжин - 11 мкр/год, м. Прилуки - 12 мкр/год, м. Остер - 12 мкр/год.

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини