Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:27:15

За минулу добу органами внутрішніх справ УМВС в Чернігівській області зареєстровано

22.06.2015   10:17Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години 21 червня по 08 годину 22 червня 2015 року.

МНС

МНС

Пожежі: зареєстровано 4 пожежі, з яких 3 в житловому секторі та 1 в природних екологічних системах. Вогнем пошкоджено 3 будівлі. Вигоріло 0,5 га території. Причинами пожеж стало порушення правил монтажу електромереж та необережне поводження з вогнем.


Дорожньо-транспортні пригоди:

21.06.2015 року о 07 год. 00 хв. біля с. Семенівка Менського району водій автомобіля "Škoda Octavia" 1961 р.н., не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з придорожнім деревом, внаслідок чого загинув на місці пригоди. Для надання допомоги по вилученню тіла з автомобіля залучалося відділення 10 державної пожежно-рятувальної частини.


Інші повідомлення:

21.06.2015 року о 20 год. 08 хв. від чергового ЧМВ УМВС України в Чернігівській області надійшло повідомлення про замінування агітаційної палатки передвиборчого штабу кандидата по 205 виборчому округу в м. Чернігові Геннадія Корбана, яка розташована по вулиці Шевченка біля РАЦСу. Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки залучалося відділення 3 державної пожежно-рятувальної частини. Інформація за даним фактом не підтвердилась.

Прогноз погоди на 22 червня 2015 року
Мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер південний 5-10 м/с. Температура по області вночі +10...+15º, вдень +17...+22º. По Чернігову, вночі +10...+12º, вдень +19...+21º.

Прогноз пожежної небезпеки
Пожежна небезпека в лісах області очікується 1-2 класу (відсутня та мала пожежна небезпека).

Радіаційний фон на території області складає:
м. Чернігів - 12 мкр/год, м. Щорс - 9 мкр/год, с. Покошичі - 13 мкр/год, м. Семенівка - 10 мкр/год, м. Ніжин - 12 мкр/год, м. Прилуки - 12 мкр/год, м. Остер - 11 мкр/год.

Останні новини Чернігівщини

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.