Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:39:44

Затримана група наркозбувальників

03.06.2015   11:58

Міліція затримала трьох жителів Прилук, які займалися виготовленням та збутом ацетильованого опію.

В ході проведення комплексу оперативних заходів працівники Прилуцького міськвідділу УМВС в Чернігівській області отримали інформацію про осіб, які займаються збутом наркотичних речовин в Прилуках.

В ході  перевірки інформації працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС в Чернігівській області спільно з колегами з сектору БНОН Прилуцького міськвідділу міліції встановили особи трьох зловмисників, причетних до  виготовлення та збуту ацетильованого опію.

Утримувачем притону виявився громадянин РФ, законність перебування якого в Україні нині встановлюється. Двоє наркозбувальників - раніше засуджені за незаконні операції з наркотиками прилуцькі чоловік і дружина, які звільнилися з місць позбавлення рік тому. Та на шлях виправлення подружжя не стало, а взялося за старе.

Правоохоронці задокументували незаконну діяльність правопорушників та зібрали достатню доказову базую. В ході санкціонованого обшуку в помешканні зловмисників було знайдено макову солому та прекурсори в значних об'ємах. Підозрювані в порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України  поміщені до слідчого ізолятора.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), статтею 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), статтею 311 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) та статтею 317 Кримінального кодексу України (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини