Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:35:30

Співробітники органів кримінально-виконавчої інспекції та працівники міліції перевірили за місцем проживання понад 700 засуджених

28.05.2015   16:56Агенцiя

Протягом квітня – травня 2015 року співробітники територіальних підрозділів КВІ управління ДПтС України в Чернігівській області спільно із працівниками служби дільничих інспекторів міліції та сектором кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Чернігівській області провели цільові оперативно-профілактичні заходи з підобліковими КВІ.

Метою спільних заходів стала профілактика та попередження рецидивної злочинності серед  осіб, які перебувають на обліку КВІ.

Під час даних заходів було проведено звірки обліку осіб, які перебувають на обліку в КВІ та в розшуку, а також складено списки осіб, схильних до скоєння правопорушень та вчинення злочинів. До цих списків включено осіб, які порушують порядок та умови відбуття покарання, ухиляються від виконання покладених на них судом обов’язків, не з’являються до КВІ з невідомих причин та потребують посиленого контролю.

При проведенні операції здійснювались раптові ретельні перевірки способу життя та поведінки засуджених за місцем проживання. Засудженим повторно   роз`яснювались права та обов’язки на період відбуття покарання,  відповідальність за порушення ними адміністративного та кримінального законодавства. 

За час операції перевірено 700 підоблікових органів КВІ Чернігівської області, за порушення громадського порядку притягнуто до адміністративної відповідальності 52 особи, направлено 22 подання до суду та прокуратури про притягнення засуджених до відповідальності.

Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.