Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 19:34:58

Зведений загін міліції Чернігівщини в п’ятнадцятий раз вирушив на Донбас

25.05.2015   16:56Агенцiя

Півсотні бійців з міськрайвідділів Чернігівської області та підрозділів, відділів і служб УМВС змінять своїх побратимів в зоні проведення антитерористичної операції.

Від імені керівництва УМВС наших земляків проводжали на Донбас начальник Управління МВС в Чернігівській області Едуард Альохін та його заступник Роман Пицків.

Під час шикування особового складу зведеного загону перед відправкою в зону проведення антитерористичної операції начальник Управління Едуард Альохін наказав бійцям не втрачати пильності, допомагати один одному і головне — всім повернутися живими і неушкодженими.

Спілкуючись із журналістами, Едуард Альохін підкреслив, що переважна частина бійців їде в зону АТО вже не вперше, тому особливих питань ні в кого не виникає. В місці дислокації основним завданням міліціонерів буде охорона громадського порядку та виявлення осіб, пов’язаних із сепаратистським рухом в тій місцевості. Міліціонери стовідсотково забезпечені усім необхідним – від озброєння, обмундирування та засобів захисту, до харчів і медикаментів.

Провести бійців на Схід прийшли також численні колеги, друзі та рідні міліціонерів. Серед них і колишній начальник Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в Чернігівській області полковник міліції у відставці Олександр Стволовий. Офіцер проводжав свого зятя – підполковника, який разом із побратимами направляється в зону АТО. Представник старшого покоління побажав родичу з честю виконати службовий обов’язок.

Вся сім’я вболіває за свого бійця, адже з екранів телебачення знову розповідають про активізацію бойовиків та масовані обстріли українських позицій. Натомість батьки і рідні з повагою поставилися до рішення сина, вважаючи, що кожен справжній чоловік обов’язково повинен пройти через це. Офіцер повинен захищати Батьківщину.

Родичі, друзі та побратими чернігівських міліціонерів побажали бійцям гідно виконати свій обов’язок і повернутися додому живими та здоровими.

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини