Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:54:38

У Чернігові затриманий молодик, з вини якого сталася залізнична аварія. ФОТО

20.05.2015   13:21

В ході відпрацювання мікрорайону «Шерстянка» в Чернігові співробітники спецбатальйону «Чернігів» оперативно затримали раніше судимого молодика, який розукомплектував розвідну стрілку залізничного роз’їзду. Внаслідок його злочинних дій три вагони з вугіллям, які прямували на Чернігівську ТЕЦ, зійшли з рейок.

За словами самого затриманого, він мав намір розукомплектувати ще одну залізничну стрілку.

В ніч з 19 на 20 травня, в ході проведення відпрацювання мікрорайону «Шерстянка» в Чернігові, дільничному інспекторові міліції надійшла оперативна інформація, що невідомий розукомплектовує залізничне полотно.

На місце пригоди одразу були направлені наряди патрульної служби, співробітники спецбатальйону «Чернігів» та дільничні інспектори міліції. Як повідомив заступник начальника УМВС – начальник міліції громадської безпеки капітан міліції Роман Пицків: В ході проведення оперативно-розшукових заходів спецпризначенці затримали зловмисника, який тягнув ручним візком важіль розвідної стрілки. Чолов’яга вже прямував на пункт прийому металобрухту.

В ході проведення перевірки з’ясувалося, що 27-річний раніше судимий чернігівець лише нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки. Зокрема, його останньою «справою» було викрадення банкомата з грошима, який вони з поплічниками так і не встигли зламати – були затримані працівниками міліції.

На даний час проводяться роботи з підйому на рейки вагонів та відновлення залізничного полотна. Зловмисника та всі зібрані матеріали передано працівникам лінійного відділення міліції на станції «Чернігів».

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини