Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:59:26

Міліція Чернігова затримала учнів ПТУ, які "підробляли" крадіжками з автомобілів

15.05.2015   09:06

Працівники карного розшуку Чернігівського міського відділу внутрішніх справ встановили особи зловмисників, які кілька місяців поспіль викрадали з автомобілів чернігівців акумулятори та зливали пальне.

zaderzhanie

zaderzhanie

Як розповів начальник Чернігівського міськвідділу УМВС полковник міліції Володимир Рапута, в ніч на 13 травня при відпрацюванні одного з пунктів прийому металобрухту працівники карного розшуку затримали двох неповнолітніх 1998 та 1997 років народження, учнів професійно-технічного училища, які намагалися здати на металобрухт викрадений акумулятор з автомобіля ВАЗ-21013.

В ході подальшої перевірки оперативники встановили, що хлопці кілька місяців поспіль вночі здійснювали крадіжки акумуляторів з машин старих моделей, які не були обладнані сигналізацією, а також зливали пальне. Акумулятори здавали на пункти прийому металобрухту по 100 гривень за штуку, а злитий бензин продавали таксистам. Гроші використовували на власні потреби.

Як повідомив полковник міліції Володимир Рапута, на даний час неповнолітні крадії зізналися у скоєнні десяти крадіжок акумуляторів та тридцяти літрів бензину.

За всіма цими фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Співробітники міліції перевіряють причетність зловмисників до інших подібних крадіжок. Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини