Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:51:31

Протягом святкових і вихідних вогнеборці ліквідували 34 пожежі, 1 людину врятовано

05.05.2015   13:58Агенцiя

Протягом святкових і вихідних днів, під час яких рятувальники Чернігівщини чергували у посиленому режимі, здійснено 34 виїзди в ході чого 1 людину врятовано, ліквідовано 21 пожежу в житловому секторі, 2 пожежі у лісових масивах та 11 у екологічних системах.

Основними причинами їх виникнення послужила необережність громадян у поводженні з вогнем, в тому числі під час спалювання сухої рослинності, а також внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електричних мереж і приладів. Вогнем пошкоджено 6 житлових будинків, 13 господарчих споруд та 1 одиницю автотранспорту.

1 травня у Чернігові по вул. Пухова, 127 під час ліквідації пожежі в трикімнатній квартирі п'ятиповерхового житлового будинку вогнеборці врятували 42-річну власницю помешкання. Ймовірною причиною, яка ледь не коштувала життя господарці, послужила її власна необережність під час куріння.

4 травня підрозділи Чернігівського міського відділу Управління ДСНС 4 рази виїздили на ліквідацію пожеж, що виникли по провулку О. Білевич, вулицях Пухова, Червоногвардійська та Елеваторна, в ході чого ліквідовано загоряння житлового будинку, 3 господарчих споруд та електрощитової.

Рятувальники Держаної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян з проханням дотримуватися правил безпечної поведінки у побуті, слідкувати за справністю електромереж і приладів та бути пильними у поводженні з вогнем.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини