Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:31:13

Міліція розкрила вбивство чоловіка, який вважався померлим шість років тому

16.04.2015   07:47

Співробітники Ніжинського міськвідділу УМВС в Чернігівській області затримали двох чоловіків, які насмерть забили знайомого, запідозривши його у близьких стосунках зі співмешканкою одного з них. На Великдень оперативний черговий Ніжинського міськвідділу міліції отримав інформацію про виявлення трупа невідомого чоловіка в одному з приватних помешкань міста.

Прибувши на місце злочину, слідчо-оперативна група ніжинської міліції виявила тіло чоловіка з явними ознаками насильницької смерті. У загиблого було розбите обличчя, зламані ніс та ребра.

Судмедекспертиза визначила, що покійний захлинувся кров'ю. Також у нього констатували черепно-мозкову травму з переломом кісток склепіння черепа.

Правоохоронці встановили, що загиблим є 33-річний уродженець міста Токмак Запорізької області. Чоловік шість років тому перебував у розшуку і був визнаний судом як померлий.

Оперативники з'ясували, що він працював у Ніжині на сортуванні сміття. Жив неподалік занедбаного обійстя, де і було знайдено його тіло. Поспілкувавшись з сусідами, міліціонери встановили, з ким спілкувався загиблий напередодні трагедії.

Один з них - власник будинку, де мешкав потерпілий, інший - його приятель, обоє раніше судимі. Чоловіків доставили в міськвідділ, де вони і розповіли слідчому, що сталося напередодні увечері.

Зі слів одного із затриманих, конфлікт виник на ґрунті ревнощів: господар помешкання запідозрив свою співмешканку в амурних стосунках з квартирантом.

Покликавши на допомогу товариша, вони удвох влаштували йому «чоловічу» розмову прямо на вулиці. А коли той знепритомнів, затягли в двір нежилого обійстя і кинули напризволяще.

Коли наступного ранку до них додому завітала міліція, обоє навіть не одразу усвідомили, що накоїли. Затримані переконували слідчого, що не мали на меті вбивати, били начебто і не сильно.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за фактом навмисного убивства відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від семи до п'ятнадцяти років.

Зараз згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України обоє підозрюваних поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини