Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:06:08

На прийом до головного міліціонера області

09.04.2015   12:11Агенцiя

Начальник Управління МВС України в Чернігівській області підполковник міліції Едуард Альохін провів перший особистий прийом громадян.

На прийом до начальника УМВС записалися семеро відвідувачів, які прийшли до головного міліціонера області, як до останньої інстанції.

Проблеми, які відвідувачі обговорювали Едуардом Альохіним, мали різноманітний характер. Відвідувачі намагалися заручитися підтримкою міліції у вирішенні багатьох нагальних питань, як, наприклад, хід розслідування кримінальних проваджень, вирішення майнових прав чи впорядкування благоустрою міста.

Спілкування громадян з Едуардом Альохіним проходило в діловій атмосфері, водночас воно не мало характеру сухого протокольного заходу. Сторони давали реальну оцінку ситуації та шукали конструктивних рішень.

Так, підприємці Ніжинського комунального ринку звернулися до Едуарда Альохіна з проханням посприяти у викоріненні незаконної торгівлі, яка здійснюється біля ринку по вулиці Московській. Підприємців обурює той факт, що вони платять всі збори і ведуть цивілізовану торгівлю, натомість вуличні торгівці не платять в бюджет міста ні копійки. Крім цього, торгівці з рук залишають після себе антисанітарію, викидаючи сміття прямо під ноги.

Едуард Альохін дав доручення відповідним службам про належне реагування на звернення громадян та усунення недоліків у роботі, а також проведення службових розслідувань.

Нагадуємо, начальник Управління МВС в області здійснює особистий прийом громадян щосереди з 15-ї до 17-ї години за адресою м. Чернігів, проспект Перемоги, 74.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.