Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:20:56

Бажаючих продати ліки Обласному госпіталю для інвалідів та ветеранів ВОВ нема

09.04.2015   08:39Агенцiя

Комунальний лікувально-профілактичний заклад "Обласний госпіталь для інвалідів та ветеранів Великої Вітчизняної Війни"намагався закупити ліки (Лот 1 ліки - загальна група 49 найменувань; Лот 2 наркотичні засоби, психотропні речовини та прекурсори 1 найменування), як повідомляє «Вісник державних закупівель».

Однак, 2 квітня 2015 конкурсним комітетом було прийнято рішення відмінити тендер, тому що на участь у торгах було подано меншедвохконкурснихпропозицій.

Це на перша спроба лікарні придбати необхідні ліки. Ще 2 спроби були зроблені у січні та березні 2015 року. Причиною відміни закупівлі у січні стало те, що по лоту №1 до оцінки було допущено пропозиції менше ніж двох учасників, а по лоту №2 на участь у торгах було подано менше двох конкурсних пропозицій.

В березні до конкурсного комітету лікарні вже не було подано жодної заявки на участь. Очікувана вартість закупівлі складає 671200 грн.

Загалом, протягом першого кварталу 2015 року «Обласний госпіталь для інвалідів та ветеранів Великої Вітчизняної Війни» 5 разів оголошував конкурсні торги. З них було проведено 3 закупівлі - гарячої води, опалення та електроенергії і, як вже згадувалось, 2 рази лікарня намагалась закупити ліки, однак торги були відмінені.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.