Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 14:42:31

Через випадкове знайомство чернігівка стала жертвою пограбування

08.04.2015   16:29

Працівники карного розшуку Чернігівського міськвідділу міліції затримали двох молодиків, які пограбували 20-річну дівчину, вдаривши її пляшкою по голові. Як розповів начальник Чернігівського міського відділу внутрішніх справ полковник міліції Володимир Рапута, до чергової частини звернулася 20-річна чернігівка і повідомила, що її пограбували.

Невідомі чоловіки заволоділи каблучками, ланцюжками та мобільним телефоном потерпілої. При цьому зловмисники декілька разів вдарили дівчину по голові пляшкою з-під горілки.

В ході подальшої перевірки працівники міліції встановили, що потерпіла разом з подругою відпочивала в одному з нічних клубів міста. Там вони познайомилися з іншими дівчатами, які після закриття закладу запропонували продовжити знайомство вже вдома у однієї з них. Так і зробили.

Коли ж у компанії закінчилося спиртне, потерпіла сама визвалася сходити в магазин по випивку. Була третя ночі. Купивши в супермаркеті все необхідне, дівчина вийшла на вулицю. Там на неї напали двоє чоловіків та почали бити скляною пляшкою по голові. Коли жертва знепритомніла, зловмисники забрали її прикраси, сумочку та втекли. Оговтавшись, потерпіла викликала міліцію.

Міліціонерам знадобилася доба, щоб встановити не лише грабіжників, а й навідників. Правоохоронці відпрацювали ломбарди і в одному з них виявили речі потерпілої. А здала їх одна з дівчат - власниця квартири, де відпочивала компанія.

Правоохоронці з'ясували, що випадковим знайомим дуже сподобалися прикраси потерпілої. Вони і зателефонували своїм знайомим хлопцям аби ті її пограбували. Чоловіки приїхали до магазину та чекали, доки жертва вийде на вулицю. Затримані у всьому зізналися і дали правдиві свідчення.

Володимир Рапута повідомив, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж) - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.