Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:23:51

Чернігівці пожертвували майже 40 000 гривень на підтримку батальйонів Чернігівської територіальної оборони

08.04.2015   13:17Агенцiя

У Чернігові 3 квітня відбувся благодійний рок-концерт «Єдина країна» за участі місцевих рок-гуртів. Організатором дійства виступив благодійний фонд «Територія життя» за підтримки обласної адміністрації, обласної ради та Єдиного Волонтерського центру.

За результатами акції було зібрано 36 380, 00 грн. Дана сума буде уточнена за фактом зарахування безготівкових сум на поточний рахунок благодійного фонду (від чернігівських підприємств та організацій).

Кошти, зібрані від продажу квитків, будуть спрямовані на ремонт спеціалізованої техніки (це один з основних напрямків діяльності фонду) та на придбання речової допомоги для нового поповнення особового складу 13 батальйону Чернігівської територіальної оборони.

Звіт про зібрані кошти та їх використання можна буде подивитись на сайті БФ «Територія життя» http://life-t.com.ua/ та групі в «Фейсбуці» (13 Батальйон Територіальної Допомоги) https://www.facebook.com/pages/13-Батальйон-Територіальної-Оборони
Рок-гурт «Лєна Іванова», Женя Скрудж, «Скеля», кавер-група «Addams Family», Академічний ансамбль пісні і танцю «Сіверські клейноди» – саме ці відомі виконавці погодилися стати волонтерами та долучилися до благодійної акції на прохання організаторів у попередню п’ятницю. Послухати авторські та інші популярні композиції у виконанні згаданих чернігівських бендів прийшло понад 700 містян (включаючи запрошених воїнів АТО, що перебувають на ротації та лікуванні у воєнному шпиталі та сім’ї переселенців).

Крім того, за сприяння Управління освіти Чернігівської міської ради під час концерту в холі Чернігівського обласного академічного театру ім. Т. Г. Шевченка відбувся благодійний ярмарок творчих виробів школярів загальноосвітніх шкіл міста Чернігова. За результатами цієї акції волонтерами було зібрано 1968 грн. Із рухом цих коштів можна буде ознайомитися на сайті Єдиного Волонтерського центру (www.evc.cn.ua) та офіційній сторінці в соціальні мережі «Фейсбук».

Організатори висловлюють дяку зі підтримку всім, хто сприяв в організації та проведенні заходу, а також за довіру благодійникам-чернігівцям.
Довідково:

Благодійний фонд «Територія життя» - це благодійна організація, що створена для координації зусиль волонтерів та організацій, що допомагають АРМІЇ України та жертвам війни на сході.

Цілями Фонду є надання благодійної допомоги у різноманітних сферах, а також розвиток і підтримка їх у суспільних інтересах. Проведення інформаційної діяльності з привернення уваги суспільства до актуальних проблем в Україні, сприяння гуманізації суспільства та утвердженню демократичних засад у розвитку країни.

На сьогоднішній день, враховуючи, те складне становище, яке склалося в нашій Країні - БФ "ТЕРРИТОРІЯ ЖИТТЯ" (Чернігів) особливу увагу приділяє напрямку пов'язаному з підтримкою обороноздатності та мобілізаційної готовності країни, захисту населення у надзвичайних ситуаціях мирного чи воєнного стану.

Контактна особа – Юлія Заіка,
zayka_juli@mail.ru
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини