Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 13:14:57

Перший в Чернігові бранч для наречених – секрети підготовки до весілля від весільних професіоналів

31.03.2015   09:24Агенцiя

Весільна агенція Eli’s brides, відкрита власниками фірмового весільного салону Slanovskiy знову приємно здивувала наречених Чернігова, організувавши разом з заміським клубом ШишкiNN для них бранч 29.03.15.

В чудовій атмосфері заміської природи, наречені, мали змогу не тільки почути цікаву для них інформацію про підготовку до свята створення сім’ї від провідних професіоналів цієї сфери, а й побачити, відчути на смак та доторкнутися до сучасного стильного весілля.

Дівчата мали змогу погуляти по території комплексу, сфотографуватися у професійних фотографів Андрія Кудіна та Лариси Омельяненко, відвідати постійно працюючі інсталяції та активності. Фото зона, три концепції оформлення столу на весіллі, оформлення зони виїзної церемонії, виставка весільних обручок від салону Cuarzo, кенді бар від кондитерської «Зефір».

Ведучі Юрій Заєць в тандемі з Іриною Красноперовою та Дмитром Ющенко, весело та бадьоро, запросили наречених до конференц зали де розпочалася офіційна частина програми.

Ярослава Михайлова презентувала заміський клуб ШишкіNN та наголосила на тому, що готель є еко зоною та сповідує європейські принципи та відповідає кращим світовим стандартам, отже гості на весіллі зможуть відпочити та, насолодитися святом.

Юлія Швидка доповіла про етапи підготовки до весілля, виділивши найголовніші моменти, та наголосила на важливості того, що наречена не має нести на своїх плечах всю підготовку та відповідальність, а має розділити їх або з професіоналами, або з друзями та родичами.

Наречені навчилися правильно рухатися в весільних сукнях, завдяки чудовим відео ролікам від Євгена Ковтуна та фірмового весільного салону Slanovskiy, які досі не були доступні онлайн, але цього тижня усі наречені зможуть знайти їх в соц.мережах та на сайтах компанії.

Світлана Каплун, директор мережі магазинів флористики «Живі квіти», розповіла про основні тенденції та тренди оформлення весілля. Вона поділилася секретами правильної економії на флористиці, та розповіла про те, як обрати «свого» флориста.

Тетяна Есипова, флорист-декоратор, розповіла про букети нареченої, їх класифікацію, вибір квітів та стилістику.

Після цього блоку наречених очікував бранч з чудовими закусками, які підготував для них шеф кухар заміського клубу ШишкіNN, Валерій Михайлов. Але частування не було просто обідом, учасниці насолоджувалися прекрасними звуками саксофону у виконанні Іллі Позняка.

Після перерви на наречених очікували поради від ілюзіоніста Артема Мойсеєнко, який поділився секретами формування шоу -програми під час банкету. А в перервах, Артем дивував наречених мікромагією.
Тетяна Плахотіна, керівник шоу - студії «Ендорфін», що входить до п’ятірки кращих театрів вогню України, доповіла про різновиди діодного та фаєр шоу, про нюанси їх проведення та особливості вибору та наповнення самого шоу. Також розповіла про новий та унікальний вид шоу «Світлові картини».

Наталя Володимирівна Іванцова, заступник начальника Чернігівського міського управління юстиції, начальник відділу реєстрації актів цивільного стану відповіла на питання наречених щодо подачі заяв про державну реєстрацію шлюбу, та проконсультувала про особливості укладення шлюбу з іноземцями.

Майстер клас від Андрія Кудіна, який розповів про особливості весільної фотозйомки, планування весільного дня та те як підготуватися до цього важливого свята, визвав бурю емоцій. А під час демонстрації відео пыд час розповіді Євгена Ковтуна – про особливості весільної відео зйомки та SDE – як чудової можливості здивувати своїх гостей вже під час банкету, наречені розчулилися до сліз.

Олена Самірова розповіла про те, як спланувати незабутню весільну подорож, як грамотно зменшити витрати і вберегти себе від розчарувань на відпочинку. Також експерт поділилася інформацією про унікальні місця саме для медового місяця, як то справжні замки та незаселені острови.

А потім почалися сюрпризи, Лариса Грицай (візажист) та Шахана (стиліст-перукар) презентували два весільні образи, які вони створили протягом бранчу на дівчатах, обраних прямо з зали. Прекрасні в весільних сукнях від Slanovskiy, букетами від Світлани Каплун та Тетяни Есипової, вони з’явилися перед публікою та вразили дівчат своєю красою.

А потім Андрій Соколов, відомий КВНщик, та ведучий представ перед публікою в незвичному амплуа – в ролі церемоніймейстера та показав якою може бути виїзна церемонія. Чарівні звуки музики, прекрасна наречена та ведучий Юрій Заєць в ролі нареченого… Раптом, все перервалося. Бо тільки закохані серця мають об’єднуватись, а наша наречена мала в своєму серці зовсім іншого чоловіка, який, зробивши романтичний сюрприз, освідчився перед усіма гостями!

Таким чином, організаторам вдалося провести майже справжню весільну церемонію та поєднати двох закоханих. Та після світло-діодного шоу та розрізання справжнього весільного торту, привітати наречених та особисто поспілкуватися з ними.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини