Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:05:33

Громадську раду при Головному управлінні ДФС у Чернігівській області очолив Сергій Калашник

26.03.2015   19:47Агенцiя

Сьогодні у приміщенні Головного управління ДФС у Чернігівський області відбулося засідання Громадської ради. Це перше засідання після установчих зборів, тому на розгляд були винесені першочергові питання щодо забезпечення подальшої роботи цього дорадчого органу.

Серед питань порядку денного – схвалення Положення про Громадську раду, обрання голови, заступника та секретаря, про роботу комітетів тощо.

До речі, брати участь в роботі Громадської ради при ДФС у Чернігівській області виявили бажання 95 інститутів громадянського суспільства.

Робоча група у складі 17 чоловік розробила Положення, яким дорадчий орган має керуватися у своїй роботі. З доповненнями та поправками це Положення схвалено і буде передано на погодження державному органу.

Рейтинговим голосуванням головою Громадської ради обрано Сергія Калашника, представника Всеукраїнської громадської організації «Спілка Громадських Організацій України «Народна рада», заступником голови - Андрія Глабу, керівника Чернігівського міського громадського об’єднання «За Чернігів».

З метою ефективної роботи Громадської ради планується створити фахові комітети. Протягом десяти днів члени ради мають внести пропозиції щодо бажання працювати в комітетах.

Голова Громадської ради Сергій Калашник висловив сподівання, що дорадчий орган працюватиме плідно і конструктивно, а також сприятиме зміцненню партнерських стосунків фіскальної служби з бізнесом та громадськістю.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.