Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:55:19

Всеукраїнський рейтинг "Сумлінні платники податків" триває на Чернігівщині

26.03.2015   14:36Агенцiя

Відзначення кращих здобутків платників податків сприятиме взаємовигідній співпраці між державою та бізнесом на засадах партнерства. Завдання заходу - посилити роль і авторитет платників, а також - культуру сплати податків.

Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» проводиться у два конкурсні тури: перший – на обласному (регіональному) рівні, другий – на всеукраїнському рівні.

Як зазначив голова Територіального відділення ВГО «Асоціація платників податків України» в Чернігівській області Михайло Назаренко, у Рейтингу беруть участь підприємства трьох категорій – малі, середні та великі. Умовами участі у конкурсі передбачено відсутність податкового боргу, наявність статусу юридичної особи, платника податку на прибуток підприємств. Для платників аграрної галузі підійде статус платника фіксованого сільськогосподарського податку. Ще одна обов’язкова вимога – відсутність порушень податкового законодавства, доведених у судовому порядку протягом звітного року.

Серед критеріїв відбору – повнота та своєчасність сплати податків, співвідношення суми сплаченого податку на прибуток до отриманих доходів, а в аграрній галузі - суми сплачених податків до сільськогосподарських угідь. Більше шансів перемогти у дисциплінованих платників, які створюють робочі місця, виплачують високу зарплату, витрачаються на благодійні та соціальні акції. Братиметься до уваги і сума сплачених податків та зборів за останній бюджетний рік.

Визначатимуть кращих серед кращих у різних галузях.

Заяви на участь у Всеукраїнському рейтингу «Сумлінні платники податків-2014» можна подавати до Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Чернігівській області до 20 квітня 2015 року.

Детальніше про умови участі у Рейтингу можна ознайомитися на сайті Асоціації платників податків України (www.appu.org.ua). у розділі «Сумлінні платники податків».

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.