Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:01:46

Чернігівщина зустріла воїнів-танкістів. ВІДЕО

20.03.2015   12:38Агенцiя

Сьогодні, 20 березня, у Чернігові зустріли воїнів 1-ї окремої танкової бригади, що дислокована в селищі Гончарівське на Чернігівщині, які прибули із зони проведення АТО до місця постійної дислокації.

Група військовослужбовців бригади прибула на центральний залізничний вокзал Чернігова.  Про це повідомляє регіональний медіа-центр Міністерства оборони України (м.Чернігів).

Впродовж року військової служби вони виконували бойові завдання в найгарячіших точок АТО: донецький та луганський аеропорти, селища Станиця Луганська, Металіст та інші населені пункти Донецької і Луганської областей.

Під час виконання бойових завдань підрозділ втратив 36 воїнів-героїв, які віддали своє життя, відстоюючи незалежність і територіальну цілісність України. Пам'ять, про їх героїчні та мужні вчинки у зоні бойових дій, вічно житиме в серцях жителів Сіверського краю.

Захисників Вітчизни привітали з поверненням на рідну землю мешканці обласного центру, рідні та близькі бійців. Керівники військового гарнізону, органів державної влади та місцевого самоврядування висловили слова подяки військовим за захист територіальної цілісності України, а також пообіцяли всіляко сприяти в подальшому у збережені соціальних пільг та працевлаштуванні бійців.



По завершенню зустрічі, військовослужбовці танкової бригади здійснили марш до місця постійної дислокації, де отримають необхідні документи та кошти, після чого демобілізуються.

За словами командування бригади, частина демобілізованих армійців вже зараз висловила бажання продовжити військову службу за контрактом. 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини