Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:32:53

В Чернігівській обласній лікарні не закуплені ліки для перитонеального діалізу

18.03.2015   14:38Агенцiя

Комунальний лікувально-профілактичний заклад «Чернігівська обласна лікарня» є одним з небагатьох медичних закладів нашої області, де проводять процедуру діалізу.

4 березня лікарня провела відкриті торги на закупівлю ліків (розчини для перитонеального діалізу) 5 найменувань.

Для участі у торгах було подано 2 заявки від ТОВ«ДІАВІТА» яке запропонувало ціну 6 727 845,80 грн. та ТОВ «Лінк-Медитал», запропонувавши 6 072 670,20 грн.

Однак, при детальному розгляді конкурсних пропозицій учасників, було виявлено що:
ТОВ «Діавіта» та ТОВ «Лінк-Медитал» у своїх пропозиціях конкурсних торгів надали Інформаційну довідку з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство видану раніше дати оприлюднення оголошення про проведення відкритих торгів, що не відповідає вимогам документації конкурсних торгів.

Так, як пропозиції від ТОВ «Діавіта» та ТОВ «Лінк-Медитал» не відповідають умовам документації конкурсних торгів, комітет з конкурсних торгів вирішив відхилити їх пропозиції. Тому 11.03.2015 конкурсним комітетом лікарні було прийняте рішення відмінити торги з закупівлі розчинів для перитонеального діалізу, керуючись частиною 1 статті 30 Закону України «Про здійснення державних закупівель» №1197-VII від 10.04.2014

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини