Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:20:56

З другої спроби обласна лікарнявсе таки закупила ліки

16.03.2015   09:11Агенцiя

Як повідомляє «Вісник державних закупівель» Комунальний лікувально-профілактичний заклад «Чернігівська обласна лікарня» 12.02.2015 провела конкурсні торги на закупівлю 1300 одиницьліків(метокси поліетилен гліколь-епоетин бета, шприц-тюбик, 0,3 мл, 50 мкг).

Це вже вдруге від початку року лікарня намагається придбати ці ліки, які використовують при анемії, пов’язаної з хронічними захворюваннями нирок, включаючи пацієнтів, що знаходяться на діалізі. Перший раз, намагались закупити 1500 одиниць медпрепарату, однак, через те що на участь у торгах було подано менше двох конкурсних пропозицій, конкурсним комітетом 15 січня 2015 року було прийняторішення про відміну тендеру.

Цього разу на участь у конкурсі було подано 3 пропозиції:відприватного акціонерного товариства «Медфарком-Центр», яке запропонувало ціну у 1 856 122,58 грн.; товариства з обмеженою відповідальністю «Фармадіс» -1 847 248,00 грн. та товариства з обмеженою відповідальністю «Людмила - Фарм» 1 499 748,38 грн.

Найбільш низьку ціну запропонувало ТОВ «Людмила-Фарм», тому 04.03.2015 між цією фірмою та Чернігівською обласною лікарнею було підписано договір про постачання вищезгаданого препарату.

Ця компанія є одним з найбільших постача льників фармпрепаратів для МОЗ.Нещодавно СБУ запідозрила ТОВ «Людмила-Фарм» у нанесенні збитків держбюджету через завищення цін на ліки.

Поки у СБУ йде перевірка інформації, «Людмила-Фарм» отримала новий контракт майже на 1,5 мільйона гривень.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.