Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:41:42

Новенький санітарний автомобіль до свята для Чернігівської районної лікарні

06.03.2015   15:46

Напередодні Міжнародного дня прав жінок і миру виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації Сергій Журман завітав до Чернігівської районної лікарні, щоб привітати представниць прекрасної статі зі святом. Адже у медичній галузі району працює більшість жінок. Щодня вони турбуються про здоров’я людей, творять добро не через службовий обов’язок, а за велінням совісті та покликом серця.

В урочистому заході з нагоди свята взяли участь начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Петро Гармаш, в.о. голови районної державної адміністрації Анатолій Кругол, сільські та селищні голови.

Вітаючи жінок зі святом, Сергій Журман підкреслив: — Ми, чоловіки низько вклоняємось перед жінками, за їх мудрість, працьовитість і подвиг, який вони здійснюють — дарують життя. Мудрість і талановитість, поєднана з жіночністю і красою це прототип сучасної української жінки.

Очільник області з приємністю відзначив, що 12 сільських та селищних рад Чернігівського району зібрали кошти на новий санітарний автомобіль. Обласна державна адміністрація у свою чергу посприяла у проведенні цих коштів через Держказначейство.

— Я переконаний у тому, що цей автомобіль буде доброю допомогою для лікувального закладу і збереження життя наших громадян, — наголосив Сергій Журман та разом із головою Іванівської сільської ради Оленою Швидкою вручили ключі від автомобіля головному лікарю центральної районної лікарні Дмитру Руденку.

За сумлінну, багаторічну працю та з нагоди свята кращім співробітникам Чернігівської районної лікарні були вручені відзнаки Управління охорони здоров’я облдержадміністрації, райдержадміністрації та райради.

По завершенню урочистої частини, біля новенького санітарного автомобіля, що стояв на подвір’ї лікарні, виконуючий обов’язки голови обласної державної адміністрації вручив водіям номерні знаки та оглянув транспортний засіб.

Користуючись нагодою, Сергій Журман ознайомився з роботою пологового відділення районної лікарні та привітав з народженням сина молоду маму із с. Брусилів. Він побажав, щоб малюк зростав здоровий і радував батьків.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини