Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:25:33

Три тисячі гривень за зняття з обліку: викрито інспектора КВІ

22.01.2015   08:12Агенцiя

Триває систематична робота з очищення лав правоохоронних органів від «перевертнів у погонах».

До слідчого відділу прокуратури Чернігівської області з УБОЗ УМВС України в Чернігівській області надійшли матеріали про вимагання незаконної винагороди старшим інспектором одного з районних відділів кримінально-виконавчої інспекції у засудженого, звільненого від виконання покарання з випробуванням. Мова йшла про хабар у 3 тисячі гривень за підготовку необхідних документів для зняття засудженого з обліку в інспекції.

Відомості за цим фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище).

У ході розслідування за погодженням прокурора проведено комплекс негласних слідчих (розшукових) дій.

20.01.2015 року, близько 10 години, посадовець на своєму робочому місці одержав від засудженого раніше обумовлену суму хабара в розмірі 3 тис. грн., після чого був викритий співробітниками міліції та прокуратури області.

Слідчим відділом прокуратури Чернігівської області проводяться слідчі дії з метою встановлення всіх обставин злочину. Вирішується питання щодо вручення повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрання запобіжного заходу.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.