Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 07:08:50

Відбулися збори Чернігівського земляцтва. ФОТОрепортаж

17.01.2015   12:05Агенцiя

У Міжнародному виставковому центрі відбулися 19-ті урочисті збори Чернігівського земляцтва у Києві.

  • Народний депутат України Олег Дмитренко (справа)
  • Народні депутати України - Олександр Кодола та Валерій Давиденко
  • Народні депутати України - Василь Амельченко та Олег Купріяненко разом із журналістами
  • В.о. голови ОДА С.Журман, голова Чернігівської облради М.Звєрєв та меценат Ю.Коптєв
  • Петро Шаповал та Микола Бутко

На захід зібралися біля двох тисяч земляків, аби разом обговорити важливі питання розвитку громадської організації у новому 2015 році.

Із звітною доповіддю про діяльність земляцтва в минулому році виступив керівник Товариства «Чернігівське земляцтво» в м. Києві Віктор Ткаченко.

Під час святкового вечора  в.о. голови Чернігівської облдержадміністрації Сергій Журман привітав земляків та вручив почесні грамоти та нагороди найактивнішим членам Чернігівського земляцтва.

Також до учасників звернувся і голова обласної ради Микола Звєрєв.

Почесними гостями зборів Чернігівського земляцтва стали керівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування всіх районів і міст обласного значення Чернігівщини, представники ділових кіл, народні депутати України нинішнього та попередніх скликань, керівники обласних земляцьких об'єднань у місті Києві, делегації Чернігівського земляцтва з інших регіонів країни.

Відбувся огляд виставок, фрагментів традиційних народних обрядів Чернігівщини та дружні зустрічі із земляками по куренях.
 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.